Superior Challenge

News


Babak Ashti at Viaplay studio on Swedish TV TV10

2019-01-02

Babak Ashti Viaplay studio at TV10

Babak Ashti, Superior Group International's founder, at Viaplay studio on Swedish TV TV10 talking about Swedish MMA history and Alexander "The Mauler" Gustafsson's title bout against Jon "Bones" Jones at UFC 232.


Happy Holidays (1)

2018-12-23

Happy Holidays Superior Group International


VLOG Superior Challenge 18 - Fitnessfestivalen Fight Night

2018-12-20


VLOG Superior Challenge 18 - Fitnessfestivalen Weigh-In Day

2018-12-20


Superior Challenge 18 Broke New Viewer Record

2018-12-06

Superior Challenge 18 broke viewer record

Superior Challenge 18 Broke New Viewer Record as the most watched martial arts program ever on Swedish TV

***

Superior Challenge 18 slog nytt TV-rekord

TV-sändningen av Superior Challenge 18 – Fitnessfestivalen på TV10 slog tittarrekord.Bästa tittarsiffror någonsin i Sverige för svensk gala.

Superior Challenge 18 – Fitnessfestivalen gick av stapeln den 1:a december i Stockholmsmässan. Galan sändes live på Viaplay i Sverige, Norge, Danmark och Finland, på FITE TV globalt utanför Norden samt på TV10.

 

Live-sändningen på TV10 slog det svenska tittarrekordet med över 250,000 i räckvidd. Tidigare svenska rekordet var Superior Challenge 9 med 151,000 tittare, vilket innebär en kraftig 66 procentig ökning med 100,000 nya tittare. Därmed blir Superior Challenge 18 det fjärde mest sedda av alla program på TV10 under hela hösten. Endast Ryders Cup i golf, Fotboll PSG vs. Napoli och Speedway GP i Polen hade större räckvidd. Under den senaste månaden (1 november - 1 december) är Superior Challenge på förstaplats som det mest sedda programmet i kanalen, och hade fler tittare än Handbollen som gick på Prime Time i samma dag. Källa: MMS.

 

Galan går att titta på i efterhand på Viaplay. Nytt på Viaplay, sedan ett par dagar tillbaka går det även att titta på tidigare Superior Challenge galor i kanalen https://viaplay.se/serier/superior-challenge. Just nu består Superior Challenges fightingbibliotek av de senaste åtta evenemangen och inom kort kommer även resterande galor att adderas till utbudet.

 

” Nya tittarrekordet betyder enormt mycket för mig personligen och är ett stort steg för MMA som sport. Det är en tydlig indikation på att Superior Challenge och MMA växer explosionsartat. Tillsammans med vår partner Nordic Entertainment Group bygger vi svensk och nordisk MMA, och genom Viaplay och TV10 når vi ut till en bred målgrupp med sporten vi älskar.”

Säger Babak Ashti, grundaren av Superior Group International.


FIGHT NIGHT Superior Challenge 18 - Fitnessfestivalen

2018-12-01

Fight Night Superior Challenge 18 Fitnessfestivalen


Weigh-In Day Superiuor Challenge 18 - Fitnessfestivalen

2018-11-30

weigh-in day Superior Challenge 18 Fitnessfestivalen


Fight Card Superior Challenge 18 - Fitnessfestivalen

2018-11-28

Fight Card Superior Challenge 18 Fitnessfestivalen

Komplett matchkort Superior Challenge 18

Fullspäckat matchkort med tjugosex fighters som gör sig redo för invägning nu på fredag den 30 november kl. 17:00 på Fitnessfestivalen, och dagen efter, lördagen den 1:a december är det äntligen dags för Superior Challenge 18 – Fitnessfestivalen.

Då har det blivit dags igen att testa vår svenska MMA-elit mot internationella stjärnor i världens största MMA-bur. Superior Challenge fyller 10 år och jubileumsåret avslutas med detta exklusiva event med fantastiska matcher i ett unikt samarbete med norra Europas största träning- och hälsomässa, Fitnessfestivalen.  

Kvällen bjuder på totalt tretton matcher där kvällens Main Event är en riktig rysare, returmötet mellan Sveriges mest folkkära fighter Simon ”The Gentleman” Sköld och Jerry Kvarnström. Storstjärnan Nico Musoke är tillbaka i Superior Challenge och gör sin första match utanför UFC mot ”The Viking Hunter” Daniel Acacio i en titelkvalmatch i mellanvikt. Framtidshoppet Karl ”Kung” Albrektsson möter TUF- och UFC-veteranen Josh Stansbury i en titelkvalmatch i lätt tungvikt. Svenska MMA-pionjären David Bielkheden går sin tredje titelmatch mot UFC-veteranen Marcin Bandel, och många många fler.

Fight Card Superior Challenge 18 - Fitnessfestivalen: http://superiorchallenge.com/events/next-event/superior-challenge-18/fight-card/

Nu på fredag den 30:e november kl. 17:00 kommer invägningen att gå av stapeln i Stockholmsmässans A-hall på stora expo-scenen under Fitnessfestivalen. Det är en otroligt intressant tillställning där man får en tydlig bild av fighternas aktuella form och en inblick i vad som kan förväntas av dem under match på lördagen.

Superior Challenge 18 har ett väldigt starkt fight card med högkvalitativa matcher och toppfighters på olika nivåer. Det kommer bli en magisk gala och jag rekommenderar verkligen att man upplever den live om man har möjlighet. Det finns bara ett fåtal biljetter kvar och glöm inte att en köpt biljett till Superior Challenge 18 ger fri entré till Fitnessfestivalen och Kampsportsfestivalen under hela lördagen. Vi ses där!”

Säger Babak Ashti, grundaren av Superior Group International.

 


Fight Week - 3 days left

2018-11-27

Fight week 3 days left superior challenge 18 fitnessfestivalen


Fight Week 4 days left

2018-11-27

Fight week superior challenge 18 fitnessfestivalen


Superior Champions

Superior Challenge Champions

Watch Previous Events

Superior Challenge Viaplay TV Live

Tickets

Superior Challenge Tickets

Next Event

Next Event SC13

Superior Challenge Fighters

Superior Challenge Fighters

Superior Wear

Superior Wear

Superior Gear

Superior Gear

Superior Group Int.

Superior Group International

YouTube

Twitter

Instagram

Facebook